Trustpilot
(7) Anmeldelser

Loddestasjon med røykventilasjon – 2 display – 720 Watt - Basic

kr 1 999,00
Prisen er inkludert 25% moms.

Gjenstand: EX10021026

|

Modell: S-LS-16 BASIC

Garantert laveste pris
Prisen er inkludert 25% moms.
Ant.
Rabatt
Pr. stk.
1+
0%
kr 1 999,00
3+
5%
kr 1 899,05
5+
10%
kr 1 799,10
Viktige funksjoner
  • ideally suited for repair, control or maintenance of electric parts
  • compact, robust, safety-insulated casing
  • powerful 75 watt soldering iron
  • precise temperature regulation
  • 2 LED-Displays
  • portable use thanks to transportation handle / secured from electrostatic discharge (ESD)
Sikre betalingsmåter
Leveringsdetaljer
Retur og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

TEKNISKE DETALJER

Vurderinger og anmeldelser


4.4

Basert på 7 anmeldelser

Sorter etter :

for 6 år siden Lagt ut på Amazon Italy

Et profesjonelt og langvarig produkt

Jeg er tekniker for et hjelpesenter for datamaskiner og smarttelefoner. Vi har fra 10 til 20 elektroniske enheter om dagen, som krever vedlikehold gjennom denne stasjonen som så langt har kunnet være en gyldig alliert.Materialene er av høy kvalitet og ved å lese hele manualen lærer du mange nyttige forestillinger som du ellers ville gjort. ignorer Inntil nå Siden den ble kjøpt har denne maskinen ikke vist noen tegn til feil eller slitasje, og holder temperaturen på spissen konstant Utmerket produkt kjøpt til en pris som jeg anser som fordelaktig.

Vis original anmeldelse

for 2 år siden Lagt ut på Amazon Italy

Flott produkt

Utmerket produkt, veldig funksjonelt, komfortabelt og tar liten plass, bare litt støyende. Kjøpe det

Vis original anmeldelse

for 7 år siden Lagt ut på Amazon Italy

Optimal.

Jeg begynner med å si at det ikke er noen evaluering mellom bestilling og levering... mens du fullfører alt og klikker på send er produktet allerede hjemme... hvis ting fungerte 1/4 av hvordan de fungerer på Amazon... verden ville definitivt vært bedre, fordi det er et forhold som noen ganger er fiktivt og noen ganger ekte, men som fortsatt eksisterer, og det er det viktige, mellom de som kjøper, de som selger og de som leverer eksepsjonelt ... alt forent for det time.. .dag...eller uke til alt er løst...Når det gjelder stasjonen, er det seriøst, at godt håndverk er tysk, selv om det er elementer laget i Kina, men de er sannsynligvis laget med et annet kaliber (se Apple), og er fremfor alt funksjonell. Jeg hadde lest om støyen eller vibrasjonene... bare lek med platemetallskottene på foringsrøret et øyeblikk... kanskje gi en kvart omdreining til noen skruer, hvis du vil være kresen. Nå må vi bare vente på varigheten og håpe at den også er utmerket..

Vis original anmeldelse

for 6 år siden Lagt ut på Amazon Germany

ganske bra med begrensninger...

Jeg kjøpte loddestasjonen et annet sted, ikke på Amazon. Men siden jeg selv lette etter anmeldelser og kun fant "anmeldelsen" fra 28. desember 2016, som ikke sier noe, vurderer jeg den også her. Grunnversjonen er mente egentlig det.Ingen andre loddespisser følger med (originalsett 30€ men andre billigtrinn passer også.) osv. men dyser til varmluftsaggregatet.En liten, dessverre billig, blå svamp som er ganske tynn og en loddeboltholder (med mulighet for oppbevaring av 10 loddespisser og en loddedispenser. Jeg vil heller kjøpe settet For 30€ mer (pris i dag) er det loddespisser og ifølge bildet en forstørrelseslampe... viktig for meg er at loddebolten og kabelen er ganske lette og kabelen er veldig fleksibel.Jeg har nå fjernet suget, på den ene siden setter man seg noen ganger fast på komponenter og Summingen på motoren (som også gir varmluften) er ganske høy til og med på laveste nivå og loddestasjonen vibrerer veldig kraftig Dette er ikke sunt for komponentene og støyen er irriterende og monotom. Frakobling bør allerede vurderes av produsenten i prisklassen .med de 75 watt når loddebolten temp (310°C for meg) estimert på ca 30 sekunder i følge displayet, selvfølgelig trenger tuppen litt lengre tid, ligner på et varmluftsjern Alt i alt er jeg fornøyd med kjøpet og har allerede hatt et god tid med loddestasjonen fungerte bedre enn porselensettene, men den kan selvfølgelig ikke holde tritt med 300€+ stasjonene. instruksjonene er virkelig flotte... men hvilken hobby trenger dem ;)

Vis original anmeldelse

for 2 måneder siden Lagt ut på Expondo Slovakia

Loddestasjon med røykavtrekk

Jeg er fornøyd med loddeevnen med denne stasjonen, temperaturen kan justeres ett trinn om gangen i området spesifisert av produsenten, det samme gjelder for å blåse varm luft. Når det gjelder sugefunksjonen så er jeg litt skuffet, den virker, men den er kun synlig når den er satt på de høyeste nivåene, og hvis jeg ikke tar feil, brukes nok en liten kompressor til det, men i mitt tilfelle er det enten dårlig fikset eller kanskje dårlig smurt, bare det bråker og vibrerer med hele stasjonen. Den generelle bearbeidingen og kvaliteten samsvarer omtrent med prisen. Jeg er fornøyd, det er bare synd med kompressoren. Kanskje jeg fikser det ved å bytte inn en slags vifte eller noe.

Vis original anmeldelse

for 7 år siden Lagt ut på Amazon Germany

merknad

Enheten gjør et godt inntrykk fra utsiden, men den kan ikke rangeres 100 % fordi de tekniske tegningene er 0. Du må gjette tilbehøret Sikkerhetsinstruksjonene er meget utfyllende beskrevet for små barn og også kasseringsinstruksjonene... ....mfg . A.Juche

Vis original anmeldelse

for 2 år siden Lagt ut på Amazon Germany

Ganske bra varmluftstasjon, men med middelmådig loddebolt

Jeg liker driften og konseptet til loddestasjonen så langt. I mange situasjoner er det mye lettere å jobbe med varmluften enn med stempelet, varmeeffekten til varmluften er tilstrekkelig og temperaturreguleringen er ok. 5 stjerner for varmluften Samme pumpe ser ut til å brukes til loddesug av loddebolten. Dette er ganske praktisk fordi røyken suges bort rett i nærheten av loddepunktet og ikke kommer direkte inn i ansiktet ditt. Bare det innebygde "filteret" ser dårlig ut og vil ha omtrent null beskyttende effekt. Røyken kommer inn i rommet nesten 1:1, bare ikke direkte i ansiktet. Men det er noe, man bør lufte seg jevnlig i denne hobbyen uansett. Du må venne deg til den tykkere slangen på loddebolten, det lar seg gjøre.Jeg er misfornøyd med varmeeffekten til loddebolten. Min 16W Ersa loddebolt fra 1990-tallet gjør mer enn denne antatte 75W loddebolten. Det er ikke mulig å lodde noen HF-kobberbånd, så jeg bruker fortsatt mitt 36W Weller-stempel. Ja, du leste riktig, den har bare halvparten av kraften. Det må virkelig være noe galt med loddebolten. Jeg tviler også på at den viste temperaturen på loddebolten har noe til felles med temperaturen på loddespissen. Det har sagt 350°C en stund og vanlig loddemetall smelter ikke. Det kan det ikke være.. Det er jobber hvor man må holde lavere makstemperatur og lavere makstid for loddearbeidet. Dette er kun mulig med god kontroll og mye ytelse. Derfor ser jeg denne enheten mindre, selv om den annonserer seg slik.Demontering av loddespissen viser at loddespissen ikke passer positivt på varmestangen. Min har et 1mm spor i mellom. Jeg mener, vi forventer mindre hull i bilene. Men luft isolerer varme, er det ikke slik? Jeg inkorporerte et stykke kobber i en veldig komplisert C-form slik at alt kan strekke seg. Nå er det litt bedre. Hver brukte 20 år gamle analoge Ersa loddestasjon lodder bedre. Vel, men bare hvis du finner SMD-kompatible loddespisser.For finarbeid som SMD eller klassiske komponenter er loddebolten tilstrekkelig. Men alle som er i HF-området eller har tykkere kabler å lodde vil fort bli misfornøyde Varmluftsdelen av stasjonen er ganske grei og alt til sammen er verdt prisen til tross for fradragene Jeg skulle gjerne sett temperaturkontroll for varmluft ned til laveste nivå til 50 °C, da kan du også jobbe litt med plast med den. Minimumstemperaturen på 100°C er helt klart for varm til dette. Loddehodet hører hjemme i redesignet. Dette betyr at den faller under klassen av toppenheter.God inngangsenhet som du kan kjøpe selv om du kjenner til feilene.

Vis original anmeldelse

Du er

i riktige hender!

Med mye ekspertise og målet om å tilby god kvalitet samtidig som du sparer penger, utvikler vi våre egne sterke merkevarer med bærekraftig design, "Made in Germany". Karakterisert gjennom mer enn 1.000.000 fornøyde kunder. Vi utvikler vi stadig nye metoder for å oppfylle individuelle ønsker og krav.

Med tillit fra eksperter over hele verden
mer enn 16 års erfaring
innen netthandel
3 MILLIONER
kunder har kjøpt våre produkter