Trustpilot
På salg
(5) Anmeldelser

Loddestasjon med forvarming-plate og 2 klemmer + Tilbehør

kr 3 099,00 kr 3 399,00
Prisen er inkludert 25% moms.

Gjenstand: EX10021003

|

Modell: S-LS-10

Garantert laveste pris
Prisen er inkludert 25% moms.

Klar til å sende!

Leveranse ca. torsdag 9. mai
5% rabatt med minst 3 av samme vare, 10% rabatt med minst 5 av samme vare!
Samlet pris
Pr. stk.
Rabatt
kr 3 099,00
kr 3 099,00
0%
kr 9 297,00
kr 2 944,05
5%
kr 15 495,00
kr 2 789,10
10%
Viktige funksjoner
  • ideal for repairs of electric equipment, soldering of printed curcuit boards, tinning, mechanical handling of metal and much more
  • compact, stable, protectively insulated housing
  • powerful 75 watt soldering iron
  • quick heating times and precise temperature control
  • large LED display
  • quick and easy tip and nozzle exchange / secured against electrostatic discharge (ESD)
Sikre betalingsmåter
Leveringsdetaljer
Retur og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

TEKNISKE DETALJER

Vurderinger og anmeldelser


4.6

Basert på 5 anmeldelser

Sorter etter :

for 4 døgn siden Lagt ut på Expondo Hungary

Fungerer fint

Rask oppvarmingstid, god valuta for pengene

Vis original anmeldelse

for 10 måneder siden Lagt ut på Expondo Poland

Utmerket produkt

Et veldig godt valg for en amatørelektronikk-entusiast. Rimelig pris for 3 enheter i ett kompakt hus. Hver funksjon har en justerbar driftstemperatur. Loddebolten varmes raskt opp og holder temperaturen stabilt. I tillegg er antallet og variasjonen av loddespissstifter egnet for ulike typer lodding og avlodding av elektroniske komponenter. En varmluftkolbe med et meget bredt temperaturområde, ulike jetdyser og justerbar blåsekraft gir enkel lodding på plater med SMD-elementer. Varmebordet letter mange loddingsarbeider. Den kan brukes til tørking, testing, liming osv. En LED-lampe med forstørrelsesglass er til hjelp i alt arbeid. Kort sagt et vellykket kjøp.

Vis original anmeldelse

for 4 år siden Lagt ut på Amazon Germany

gode varer

Alt er bra. Takk

Vis original anmeldelse

for 3 år siden Lagt ut på Expondo Germany

Generelt fornøyd, men med små kommentarer.

Positivt: Loddestasjonen går bra og feilfritt. Den er veldig godt bygget og av god kvalitet. Alt er kontrollerbart og enkelt å bruke. Den er raskt klar til drift og tilbyr godt og raskt arbeid. Tilbehøret er også av god kvalitet og tilbyr en allsidig bruk av apparatet, lupen har en fast og tung base slik at lupen står sikkert i enhver posisjon. Negativt: Reguleringen av luftstrømmen er imidlertid ikke presis, displayet er på maks selv om rotasjonsnivået ennå ikke er skrudd helt opp. I tillegg er holderen til varmluftsjernet ikke særlig bra Varmluftsjernet er solid og fungerer perfekt, men måten det festes på er ikke godt laget. Derfor 4,5 av 5 stjerner for meg

Vis original anmeldelse

for 3 år siden Lagt ut på Expondo Germany

Bunnsolid og god støtte

Loddestasjonen er bunnsolid i design. Dessverre gikk IR-varmeren på den første i stykker med et stort smell da jeg prøvde å få den over 200°C. Men support håndterte det hele super raskt og veldig imøtekommende og i løpet av få dager hadde jeg en ny som besto stresstesten uten problemer. Ulempene for meg er den noe lave forstørrelsen på forstørrelsesglasset og den relativt sterke forvrengningen, som nok er uunngåelig på grunn av designet. Jeg skulle også ha ønsket meg en mye finere spiss i det ellers svært omfattende utvalget av loddespisser, da jeg vanligvis jobber mye med 0201 SMD. For hobbyfolk er stasjonen absolutt et veldig bra og fremfor alt kostnadseffektivt alternativ.

Vis original anmeldelse

Du er

i riktige hender!

Med mye ekspertise og målet om å tilby god kvalitet samtidig som du sparer penger, utvikler vi våre egne sterke merkevarer med bærekraftig design, "Made in Germany". Karakterisert gjennom mer enn 1.000.000 fornøyde kunder. Vi utvikler vi stadig nye metoder for å oppfylle individuelle ønsker og krav.

Med tillit fra eksperter over hele verden
mer enn 16 års erfaring
innen netthandel
3 MILLIONER
kunder har kjøpt våre produkter