Trustpilot
På salg
(5) Anmeldelser

MIG/MAG sveiser - 160 A - 230 V - synergi - Driftssyklus 100 %

kr 3 699,00 kr 4 299,00
Prisen er inkludert 25% moms.

Gjenstand: EX10021415

|

Modell: S-MIG160DS

Garantert laveste pris
Prisen er inkludert 25% moms.

Klar til å sende!

Leveranse ca. tirsdag 14. mai
5% rabatt med minst 3 av samme vare, 10% rabatt med minst 5 av samme vare!
Samlet pris
Pr. stk.
Rabatt
kr 3 699,00
kr 3 699,00
0%
kr 10 542,15
kr 3 514,05
5%
kr 16 645,50
kr 3 329,10
10%
Viktige funksjoner
  • Kraftig – MIG/MAG-sveising med maksimal 160 A, og driftssyklus 100 %
  • Kompakt – integrert rom for sneller med en diameter på 200 mm og trådmating med en hastighet på 2-15 m/min.
  • Moderne – IGBT inverter og presise sveiseresultater med synergi for MIG/MAG
  • Fleksibel – tilbyr sveisemetodene MIG MAG, TIG Lift-Arc, MMA og FLUX
  • Allsidig – tilleggsfunksjoner som Hot Start, Anti-Stick samt lysbuekraft for elektrodesveising
Sikre betalingsmåter
Leveringsdetaljer
Retur og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

TEKNISKE DETALJER

Vurderinger og anmeldelser


5.0

Basert på 5 anmeldelser

Sorter etter :

forrige måned Lagt ut på Expondo France

Sveisemaskin

Tydelig og forståelig side enkelt valg rask levering

Vis original anmeldelse

forrige måned Lagt ut på Expondo Italy

Migmag 160a

Utmerket produkt, ytelse over forventningene, muligheten for å justere impedansen hjelper mye ved sveising av tynne plater.

Vis original anmeldelse

for 9 måneder siden Lagt ut på Expondo Finland

Mig sveisemaskin

Meget høy kvalitet produkt. Jeg anbefaler!

Vis original anmeldelse

for 6 måneder siden Lagt ut på Expondo Norway

Meget bra apparat

Dette er meget godt apparat og kraftig ,samtidig mange imnstillinger ,sveiser jevnt og stabilt helt ned til 0,9 millimeter tykk plate ingen problem, det eneste som gjør opplevelsen dårlig er at det ikke finnes en god bruksannvisning av bruken og hvordan en skal stille inn parametere på apparatet det står ikke et ord om hva de forskjellige innstiĺlingene skal settes på for ex med gassløs sveis uten gass med o,9 mm tråd ,så står det at en ikke trenger å justere noe kun sette den til manuell mig gassløs og tråd diam ,så det mangler veldig mye på bruksannvisninger og jeg som vet en god del om mig osv føler at det er frustrerende å måtte bruke timer på justering og enormt mye sløsing av tråd, så det er ikke bare å sette disse parameter og så sveise for når jeg startet med manuell mig gassløs og 0,9 mm tråd så prøvde jeg å sveise men tråden stoppet ikke å sveise før 5 sek etter at jeg slapp bryter og det var så irriterende å måtte lete igjennom aĺl 16 forskjellige innstillinger for å eliminere deñne sveisefeilen ,videre fikk jeg også problemer når jeg prøvde på nytt med å mige i manueĺl mig gassløs for etter jeg forsøkte å stille på denne type mig sveising så nå når jeg stoppet opp med å sveise så stoppet nå tråden inni muñnstykket og brant fast inni, så igjenn ble det ren tipping for hvor jeg skulle justere så egentlig så var det mye jeg måtte justere for bruk i manuell gassløs sveising, og utganspungtet for manueĺl mig står det at det ikke er justering i denne modusen det er bare å sette den på manuell og gassløs og tråd tykkelse så var det bare å sveise men det stemmer ikke så uansett så er bruksannvisningen veldig dårlig ,og mangenfull, ingen konkret tabell i de forsljellige innstillinger så en bruker alt for mye tid på å lete etter en perfekt sveisesøm ,og dere må jaggu sette dere ned å lage en felles bruksannvisning for ellers vil dere miste kunder fort for å kunne gi riktig service bør dere kunne lage en rett annvisning for alle apparater og alle de forskjellige typer sveis og verdier på alle de forskjellige nivåer, det burde ikke være vañnskelig å vise til alle kjøpere at det finnes innstillinger på alle typer sveis og hva tallene skal vise ved de forskjellige ,så jeg håper deŕe finner en bedre løsning

for 8 måneder siden Lagt ut på Expondo Germany

Godt produkt.

En meget god sveiser til en rimelig pris. Ulempen er at det ikke er detaljert informasjon om Synergy i manualen og relativt lite detaljert informasjon kan finnes på nettet. Ingen video osv. Enhetens grensesnitt er imidlertid veldig enkelt, så etter noen forsøk vet du hva du skal gjøre og hvordan du gjør det. Enheten er halvautomatisk og håndterer alle grunnleggende tilkoblinger veldig bra. To ruller fører tråden jevnt. det er helt tilstrekkelig for mindre spoler. De har ganske god skyvekraft, for selv om kabelen er bøyd osv. Jeg møtte ingen problemer med jevn kjøring. Huset er solid og ser godt laget ut. Ekspressfrakt, produkt levert dagen etter, godt beskyttet. 160A virker å være veldig realistisk, jeg har tidligere kjøpt en annen sveisemaskin på auksjon med høyere A, men denne er mye mer effektiv. Så jeg vedder på at dette er ekte data. For å oppsummere er jeg veldig fornøyd, jeg anbefaler det.

Vis original anmeldelse

Du er

i riktige hender!

Med mye ekspertise og målet om å tilby god kvalitet samtidig som du sparer penger, utvikler vi våre egne sterke merkevarer med bærekraftig design, "Made in Germany". Karakterisert gjennom mer enn 1.000.000 fornøyde kunder. Vi utvikler vi stadig nye metoder for å oppfylle individuelle ønsker og krav.

Med tillit fra eksperter over hele verden
mer enn 16 års erfaring
innen netthandel
3 MILLIONER
kunder har kjøpt våre produkter