Trustpilot
(4) Anmeldelser

Inverter kraftgenerator bensin - 3500 W - 230 V AC - manuell start

kr 4 999,00
Prisen er inkludert 25% moms.

Gjenstand: EX10062240

|

Modell: MSW-PG-100

Garantert laveste pris
Prisen er inkludert 25% moms.
Ant.
Rabatt
Pr. stk.
1+
0%
kr 4 999,00
3+
5%
kr 4 749,05
5+
10%
kr 4 499,10
Viktige funksjoner
  • Variabel - høykvalitets strømkilde med to 230 V AC-tilkoblinger
  • effektiv - stabil ytelse uten høyspenningsavvik (AVR)
  • Utholdende - stor 5-l tank gir lang driftstid uten avbrudd.
  • Pålitelig – manuell starter og utprøvd TCI-tenning
  • Mobil – kompakt design forenkler transport
Sikre betalingsmåter
Leveringsdetaljer
Retur og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

TEKNISKE DETALJER

Vurderinger og anmeldelser


5.0

Basert på 4 anmeldelser

Sorter etter :

for 4 måneder siden Lagt ut på Expondo France

Veldig bra for det jeg bruker den til. Ingenting å klage på, å se på lang sikt. Cdt

for 9 måneder siden Lagt ut på Expondo Poland

BDB.

Denne invertergeneratoren svarte virkelig til forventningene mine, den er relativt stillegående og veldig økonomisk - med tanke på drivstofforbruk. Når det gjelder å koble til enheten, reagerer den ganske raskt og en økning i kraft kan observeres nesten umiddelbart. Den har en veldig godt designet liten kompakt størrelse - som også er et pluss, men små hjul ville være nyttig. Det som gjorde meg veldig glad var den raske leveringen og solid beskyttelse av produktet i pakken, så jeg slapp å bekymre meg for skader under transport. KUL

Vis original anmeldelse

for 9 måneder siden Lagt ut på Expondo Poland

OK

Jeg er fornøyd med denne generatoren. Den fungerer stabilt, uten nedetid. Det fungerer fint. Stillegående og veldig økonomisk. Levering neste dag. En veldig enkel generator, men godt laget og ser ut til å vare lenge.

Vis original anmeldelse

for 9 måneder siden Lagt ut på Expondo United Kingdom

Super!

Jeg har nylig hatt gleden av å bruke Inverter Power Generator Bensin under byggingen av det nye huset mitt, og jeg må si at jeg er grundig imponert. Denne generatoren har vist seg å være et uvurderlig verktøy gjennom hele byggeprosessen, og gir konsekvent og pålitelig kraft når jeg trengte det. Inverter Power Generator Bensin var en game-changer under byggingen av huset mitt. Den stillegående driften, drivstoffeffektiviteten og konsekvente kraftuttaket var imponerende. Den drev alt fra elektroverktøy til sensitiv elektronikk feilfritt, noe som gjorde byggeprosessen effektiv og problemfri. Hvis du leter etter en pålitelig og allsidig kraftkilde for konstruksjon, anbefaler jeg denne generatoren på det sterkeste. En av de fremtredende funksjonene til denne generatoren er drivstoffeffektiviteten. Under byggingen av huset mitt ble jeg positivt overrasket over hvor lite bensin generatoren forbrukte, selv under lengre perioder med bruk. Dette sparte meg ikke bare penger på drivstoffkostnader, men reduserte også miljøpåvirkningen knyttet til tradisjonelle generatorer.

Vis original anmeldelse

Du er

i riktige hender!

Med mye ekspertise og målet om å tilby god kvalitet samtidig som du sparer penger, utvikler vi våre egne sterke merkevarer med bærekraftig design, "Made in Germany". Karakterisert gjennom mer enn 1.000.000 fornøyde kunder. Vi utvikler vi stadig nye metoder for å oppfylle individuelle ønsker og krav.

Med tillit fra eksperter over hele verden
mer enn 16 års erfaring
innen netthandel
3 MILLIONER
kunder har kjøpt våre produkter