Trustpilot
(2) Anmeldelser

Avløpsspiral 7,5 m spirallengde

kr 1 699,00
Prisen er inkludert 25% moms.

Gjenstand: EX10060352

|

Modell: MSW-DRAIN CLEAN 7.6

Garantert laveste pris

Lite igjen på lager

Skynd deg, det er kun få varer igjen!

Prisen er inkludert 25% moms.

Klar til å sende!

Leveranse ca. onsdag 15. mai
5% rabatt med minst 3 av samme vare, 10% rabatt med minst 5 av samme vare!
Samlet pris
Pr. stk.
Rabatt
kr 1 699,00
kr 1 699,00
0%
kr 4 842,15
kr 1 614,05
5%
kr 7 645,50
kr 1 529,10
10%
Sikre betalingsmåter
Leveringsdetaljer
Retur og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

TEKNISKE DETALJER

Vurderinger og anmeldelser


4.5

Basert på 2 anmeldelser

Sorter etter :

forrige måned Lagt ut på Expondo Germany

Høykvalitets enhet med utmerkede funksjoner

Jeg var i stand til å sammenligne denne enheten med en billigere en: høykvalitets utførelse, haptisk og visuelt solid, derfor relativt tung, men passer perfekt i hånden takket være det ergonomisk formede håndtaket. Men det helt spesielle er hodet på enheten: Den har tre tumblere, en med en skrue for å låse den. Dette får spiralen til å vikle seg frem og tilbake spiralformet. Det er nettopp denne funksjonen som gjør denne enheten spesiell: sveivbevegelsen forblir alltid under kontroll og fungerer sakte, men bærekraftig. Selvfølgelig, etter demontering av sifonen, kan du skyve spiralen for hånd til det er motstand og deretter jobbe med sveiven. Med den andre enheten kunne man også klemme spiralen med en enkel skrue, men bevegelsen var ikke like kontrollerbar og derfor under kontroll. Håndtaket gled frem og tilbake og ga ikke godt grep. Jeg synes derfor den relativt høye prisen er berettiget. Det er et redskap for håndverkeren og den ambisiøse gjør-det-selv-mannen. (kjøper du billig kjøper du to ganger...) Merk: Spiralen er ikke messingfarget, trolig varmgalvanisert som alle de andre.

Vis original anmeldelse

i fjor Lagt ut på ManoMano France

Litt dyrere enn de andre men virker mer robust og kvalitativ, hodet passer godt selv i en hageslange, fjæren bak virker robust. Ikke brukt med bor (over en lang lengde virker dette vanskelig å håndtere med elastisiteten og returmomentet)

Vis original anmeldelse

Du er

i riktige hender!

Med mye ekspertise og målet om å tilby god kvalitet samtidig som du sparer penger, utvikler vi våre egne sterke merkevarer med bærekraftig design, "Made in Germany". Karakterisert gjennom mer enn 1.000.000 fornøyde kunder. Vi utvikler vi stadig nye metoder for å oppfylle individuelle ønsker og krav.

Med tillit fra eksperter over hele verden
mer enn 16 års erfaring
innen netthandel
3 MILLIONER
kunder har kjøpt våre produkter